خانه / آموزش آشپزی / نکات پر اهمیت جهت تهیه مربا

نکات پر اهمیت جهت تهیه مربا

منتخب‌وب: کافی است هرگاه قصد درست کردن مربا را دارید، این نکات را به یاد داشته باشید تا مربایی لذیذ و خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید.

نکات آشپزی,پخت انواع مربا, نکته های پخت مربا,آشپزی سایت منتخب وب

موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند

* میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.

* مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، به غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.

* موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

نکات آشپزی,نکاتی برای تهیه مربا,طرز تهیه مربا,آشپزی سایت منتخب وب

دلیل شکرک زدن مربا ، جوشیدن زیاد آن است

* اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.

* اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.

* شربت مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

نکات آشپزی,نحوه پخت مربا, نکاتی برای پخت مربای خانگی,آشپزی سایت منتخب وب

غلیظ نشدن شربت مربا باعث کپک زدن آن می شود

* اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

* معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

نکات آشپزی,آشنایی با نکات مربایی,مربای خوشرنگ با شربت غلیظ,آشپزی سایت منتخب وب

هنگام پخت مربا تا آخرین لحظه پخت کف می کند باید کف آن را بگیریم

* مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

* مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.

* مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب‌وب 

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=2395

همچنین ببینید

دستور پخت کباب بختیاری

  مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : …

یک دیدگاه

  1. به به مربا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.