خانه / آموزش آشپزی / پاک کردن کنگر

پاک کردن کنگر

منتخب‌وب: کنگر مثل کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه خودش چند سرشاخه دارد.

نکات آشپزی,طرز تمیزکردن کنگر,تکنیک های پاک کردن کنگر,منتخب وب

برای راحتی کار می توانید به فاصله قد انگشت کوچک از ته شاخه ببرید و سرشاخه ها را جدا کرده هرکدام را جدا تمیز کنید.

و یا مثل من هر شاخه را در یک نوبت پاک کنید.

نکات آشپزی,نحوه پاک کردن کنگر,طرز تمیزکردن کنگر,منتخب وب

کندن تیغ های سر ساقه های کنگر با تیزی چاقو

تیغه یک چاقوی تیز را از کمی پایینتر از محل شروع تیغها به شاخه تکیه دهید و به آرامی رو به بالا بکشید. براحتی تیغها از گوشت کنگر جدا می شوند.

نکات آشپزی,تکنیک های پاک کردن کنگر,نحوه تمیز کردن کنگر,منتخب وب

یریدن تیغ ها از سر ساقه های کنگر

سر شاخه را هم با چاقو ببرید.

نکات آشپزی,تمیزکردن کنگر, آموزش تمیزکردن کنگر,منتخب وب

کندن تیغ ها و جدا کردن ساقه های کنگر و بعد مرحله شستن

معمولا تیغهای چند سرشاخه ریز وسطی فقط شکل تیغ هستند و نرم هستند. اینها را احتیاج نیست ببرید.

حالا کنگرهای پاک شده را با تکه هایی به بلندی انگشت کوچکتان ببرید و کنگر تکه شده را با آب سرد چند نوبت بشویید تا شنهای آن گرفته شود. ( من حس می کنم تکه شده اش بهتر شسته می شود).

 

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب‌وب 

 

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=2387

همچنین ببینید

کباب بیف رول ژاپنی

منتخب وب : طرز تهیه کباب بیف رول ژاپنی مواد لازم برای بیف رول : …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *