خانه / آموزش آشپزی / پنکیک پنیری

پنکیک پنیری

پنکیک پنیری
پنکیک پنیری

? مواد لازم :

250 گرم پنیر خامه ای
نصف فنجان شکر
نصف قاشق چای خوری آب لیمو
نصف قاشق چای خوری وانیل
450 گرم خمیر رول شده
یک چهارم فنجان کره ذوب شده
یک چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چای خوری دارچین

? طرز تهیه :

۱- ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه حرارتش را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد و ظرف مناسبی انتخاب کرده و چربش می کنیم.

۲- سپس پنیر خامه ای ، شکر ، آب لیمو و وانیل را در یک کاسه مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.

۳- مخلوط پنیر خامه ای را با خمیر مخلوط کرده و چند دقیقه ورز می دهیم پس از آن کره را ذوب کرده و بر روی خمیر می پاشیم و دوباره ورز می دهیم سپس خمیر را درون ظرف مخصوص گذاشته و به فر انتقال می دهیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا رنگش به قهوه ای روشن تبدیل شود سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن مصرف می کنیم.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=14856

همچنین ببینید

کباب موهامورا

منتخب وب : کباب موهامورا (غذای لبنانی)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.