معماری
خانه / آموزش آشپزی / چند نكته برای ترشی و شور

چند نكته برای ترشی و شور

چند نكته برای ترشی و شور

منتخب وب: در ظرف ترشی و شور را محكم ببنديد كه هوا وارد آن نشود.

در بعضي ترشی‌ها كه سبزيجات آن زياد است، پس از يك الي دو هفته سركه جذب مواد مي‌شود. در اين حالت مي‌توانيد كمي سركه اضافه كنيد. هنگام مصرف ترشی يا شور دقت كنيد وسيله‌اي كه با آن قصد برداشتن ترشی يا شور را از ظرف اصلي داريد حتماً تميز باشد.

نکات آشپزی,نکاتی برای تهیه شور,درست کردن ترشی و شور,montakhabweb.ir

منتخب وب: رعايت نكاتي در هنگام تهيه ترشی مي‌توانيد نتيجه كار شما را بهتر كند.

انواع ميوه‌هايي كه در ترشی استفاده مي‌كنيد سالم و بدون لك باشد و در سركه پخته شود.

شيشه های كوچک دهان گشاد، بهترين انتخاب ظروف براي ترشی و شور مي‌باشد، زيرا زماني كه شيشه را باز مي‌كنيد در مدت زمان كوتاه مصرف مي‌شود.

سبزيجات و صيفي‌جات را پس از شستن كاملاً خشك كنيد، زيرا آب باقي‌مانده در سبزيجات و صيفي‌جات باعث كپك زدن ترشی و شور مي‌شود.
زماني كه سركه را به مواد ترشی اضافه مي‌كنيد بايد كاملاً روي مواد را بپوشاند. براي تهيه شور نيز آب شور بايد روي مواد را بپوشاند.

منتخب وب: تاريخ آماده سازی ترشی را روي ظرف بنويسيد تا زمان مصرف آن مشخص شود.

موسير را شسته، مقداري آب جوش روي آن بريزيد. زماني كه آب سرد شد، در آبكش ريخته و مجدداً در ظرفي بريزيد و روي آن آب جوش بريزيد (اين عمل را در طي 24 ساعت سه بار تكرار كنيد). سپس در آب سرد ريخته، دو روز بگذاريد بماند، در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد. زماني كه كاملاً نرم و لطيف شد، در صافي بريزيد و روي پارچه تميزي پهن كنيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود. بادنجان‌ها را نيز پس از تميز كردن با پوست به قطعات يك اندازه خرد كنيد و در مقداري سركه بجوشانيد. سپس در آبكش بريزيد، تا تلخي آن گرفته شود.

آب نمک بايد كاملاً روی سبزيجات و صيفی جات را بپوشانيد. در صورت نياز مي‌توانيد به ميزان آب و نمك را اضافه نماييد.

سیاه دانه:
سياه دانه از ادويه‌هاي مناسب ترشی مي‌باشد كه قبل از استفاده در تابه روي حرارت بايد تفت داده شود.اين عمل باعث معطر شدن سياه دانه مي‌شود. بايد توجه كنيد اگر زمان تفت دادن كم باشد عطر سياه دانه خارج نمي‌شود واگر زمان زياد باشد، سياه دانه مي‌سوزد. بنابراين، هنگامي كه بوي معطر سياه دانه به مشام رسيد از روي حرارت برداريد.

ashpazimontakhab.tebyan.net

 

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=2342

همچنین ببینید

تهیه مربای انار

ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس