ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو

منتخب وب: طرز تهیه ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو

ژله christmas-cherry-cream-cheese-jello-mold

این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما می‌توانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیک‌های خود قرار دهید.

مواد لازم:

  • یک بسته پودر ژله آلبالو
  • یک بسته پنیر خامه‌ای
  • یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری)
  • یک پیمانه آلبالو یا گیلاس

طرز تهیه:

  1. پودر ژله را در آب حل کنید.
  2. اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
  3. پنیر خامه‌ای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید.
  4. خوب هم بزنید تا نرم شود.
  5. در قالب‌های دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید.
  6. برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید.

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن