معماری
خانه / آموزش آشپزی / کباب ژاپنی

کباب ژاپنی

منتخب وب : طرز تهیه کباب ژاپنی

طرز تهیه کباب ژاپنی , پخت کباب ژاپنی

مواد لازم :

 سیر  4 حبه خرد شده
روغن مایع  2 قاشق سوپخوری
 پودر زنجبیل  1 قاشق چایخوری
 شیره انگور  1 قاشق سوپخوری
 گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند  125 گرم
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب ژاپنی:
این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.
گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.
ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.

گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود 5 تا 7 دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.

 

گردآوری شده توسط منتخب وب به نقل از sooran.com

 

 

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=17659

همچنین ببینید

کیک هویج و سیب

این کاپ کیک یکی از کیک‌هایی است که می‌توانید در آن از سیب و هویج استفاده کنید. زمانی که نمی‌توانید بین سیب و هویج یکی را انتخاب نمایید این کاپ کیک انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. این نوع کیک کمی شیرین‌تر از مافین است اما بافت و طعم بسیار خوبی از سیب، هویج، نارگیل و پنیر خامه‌ای دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس