معماری
خانه / آموزش آشپزی / کیک موزی

کیک موزی

با طرز تهیه و پخت کیک موزی آشنا شوید

پخت کیک موزی,طرز پخت کیک موزی

با نحوه پخت کیک موزی آشنا شوید

مواد لازم برای کیک موزی :

 آرد 2 پیمانه
جوش شیرین  1 قاشق چای‌خوری
 نمک 1.4 قاشق چای‌خوری
 کره 1.2 پیمانه
شکر قهوه‌ای 3.4 پیمانه
تخم‌مرغ بزرگ 2 عدد، زده‌شده
موز رسیده‌ی له شده 2 و 1.3 پیمانه

روش تهیه کیک موزی:
فر را تا دمای 177 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. کف یک ماهیتابه با ابعاد حدود 23 در 12 سانتی‌متر را چرب کنید.

در یک کاسه‌ی بزرگ آرد، جوش‌شیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسه‌ی دیگری شکر قهوه‌ای و کره را ریخته و هم بزنید.

تخم‌مرغ و موزهای له‌شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ترکیب موز را درون ترکیب آرد بریزید. آن‌ها را هم بزنید تا ترکیب کمی مرطوب شود.

خمیر را در ماهیتابه‌ای که آماده کرده‌اید بریزید.

آن را در فر که گرم کرده بودید به مدت 60 تا 65 دقیقه بپزید. زمانی که یک خلال‌دندان در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است.

اجازه دهید برای ده دقیقه کیک در ماهیتابه بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک قفسه‌ی سیمی فر برگردانید.

 

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب وب

 

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=1773

همچنین ببینید

تهیه مربای انار

ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس