خانه / آموزش آشپزی / کیک کاراملی

کیک کاراملی

کیک کاراملی
کیک کاراملی

کیک کاراملی

♥️ مواد لازم برای خمیر چیز کیک:

پودر بیسکویت کرم دار وانیلی: 450 گرم
پودر بادام: 100 گرم
کره ذوب شده: 100 گرم
موز له شده: یک عدد

♥️ مواد لازم برای رویه چیزکیک:

پنیر خامه ای: 400 گرم
خامه فرم گرفته: 400 گرم
مغز بادام زمینی تست شده: 200 گرم
کره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
پودر شکر: 100 گرم
ژلاتین: 10 ورق
شکر برای کارامل: 300 گرم
آب جوش: یک فنجان

♥️ روش تهیه :

پس از آن برای تهیه رویه چیز کیک شکر را با مقدار خیلی کمی آب سرد در حدی که فقط شکر خیس شود روی حرارت قرار می دهیم تا کارامل شود. پس از این که به رنگ مطلوب درآمد یک فنجان آب جوش را با احتیاط به مواد اضافه کرده و روی حرارت با همزن هم می زنیم تا سس کارامل ما آماده شود. پنیر، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی خرد شده و پودرشکر را با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم و حدود یک سوم از سس کارامل را داخل مواد ریخته و همه را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. ورق ژلاتین ها را داخل آب سرد گذاشته، وقتی که نرم شدند روی بخار آب آن ها را ذوب کرده و به مواد اضافه می کنیم. نیمی از مواد حاصل را روی خمیر پهن کرده روی مواد سس کارامل سرد شده می ریزیم و بقیه مواد را روی آن ریخته و با پالت روی آن را صاف می کنیم. پس از 6 تا 8 ساعت که کرم کاملا خودش را گرفت آن را از قالب و سلفون جدا کرده و روی آن را با خامه و سس کارامل و مغزها تزئین می کنیم.

گردآوری شده توسط: منتخب وب  montakhabweb.ir

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=14880

همچنین ببینید

کباب موهامورا

منتخب وب : کباب موهامورا (غذای لبنانی)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.