آموزش آشپزی
برچسبها: 1.شرینی 2.خورش 3.سوپو آش 4.غذهایمحلی 5.غذایکودک 6.غذایدریایی 7.مربا و مارمالاد 8.نوشیدنی 9.دسر 10.سفره آرایی و تزیین غذا 11.ترشیجات 12.ترفندهای آشپزی
-
آموزش جدا کردن زرده از سفیده
یكی از اصول اولیه کیک پزی بلد بودن جدا كردن زرده تخم مرغ از سفیده شه اینه كه تصمیم گرفتم…
بیشتر بخوانید » -
کیک پرتغالی ژلهای
اگر طعم پرتغال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت.
بیشتر بخوانید » -
تمیز نگه داشتن آشپزخانه با چند ترفند
برای تمیز ماندن آشپزخانه هنگام آشپزی ظرف های همه ی مواد را در یک سینی قرار بدهید برای تمیز مادن…
بیشتر بخوانید » -
تزیین بادمجان شکم پر
تزیین بادمجان شکم پر برای غذاهای ژاپنی منتخب وب : اگر بادمجان شکم پر دوست دارید، می توانید به روش دیگری…
بیشتر بخوانید » -
تبوله
منتخب وب : تبوله (سالاد لبنانی) مواد لازم برای تبوله : جعفری ۵ بسته نعنا تازه ١ تا ٢…
بیشتر بخوانید » -
پاناکوتای لیمو و توت فرنگی
106 کالری، 2 گرم چربی، 3 گرم فیبر،4 گرم پروتئین، 20 گرم کربوهیدرات، 50 میلی گرم سدیم، 1 میلی گرم…
بیشتر بخوانید » -
کیک قلبی با رنگ قرمز
یک دستور پخت ویژه برای روز تولد همسرتان واقعاً اورا شگفت زده میکند. طرز تهیه یک کیک با طرح قلب…
بیشتر بخوانید » -
کباب بیف رول ژاپنی
منتخب وب : طرز تهیه کباب بیف رول ژاپنی مواد لازم برای بیف رول : گوشت استیک 6 برش مارچوبه…
بیشتر بخوانید »