خانه / آموزش آشپزی (صفحه 3)

سوپ قارچ

سوپ

اگر سوپی خوشمزه می خواهید باید از مواد غذایی تازه استفاده کنید سوپ قارچی که در ادامه قصد آموزش آنرا داریم حتماً شما را شگفت زده خواهد کرد.

ادامه نوشته »

ساندویچ مخصوص پیک نیک

ساندویچ

امروز می خواهم برای همراهان  خوب سایت منتخب وب دستور تهیه یک ساندویچ استیک خیلی خوشمزه را یاد بدهم. الان که فصل تعطیلات و پیک نیک و مسافرت هست بد نیست هنگام پیک نیک کمی تنوع به غذاهای خودد بدهیم و به جای جوجه کباب همیشگی این ساندویچ استیک لذیذ را برای خودمان تدارک ببینیم.

ادامه نوشته »

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید.. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.

ادامه نوشته »