خانه / آموزش آشپزی (صفحه 3)

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید.. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.

ادامه نوشته »

نوشیدنی های سرد در هوای سرد

نوشیدنی و شربت

سرمای هوا را دیگر کاملا می‌توان احساس کرد. سرمایی که ناخودآگاه سبب می‌شود گرما برایمان عزیز و ارزشمند شود! برای همین است که در فصل سرما می‌رویم سراغ گرما. البته به شرطی که فوت‌و‌فن تهیه یک نوشیدنی گرم و مفید را بدانید.

ادامه نوشته »

سالاد مرغ بهاری

سالاد مرغ بهاری

خوردن یک سالاد خوشمزه همیشه رضایت بخش است ، در این آموزش قصد داریم طرز تهیه یک سالاد مرغ جدید را به شما عزیزان آموزش دهیم.

ادامه نوشته »