خانه / آموزش آشپزی (صفحه 3)

ساندویچ مخصوص پیک نیک

ساندویچ

امروز می خواهم برای همراهان  خوب سایت منتخب وب دستور تهیه یک ساندویچ استیک خیلی خوشمزه را یاد بدهم. الان که فصل تعطیلات و پیک نیک و مسافرت هست بد نیست هنگام پیک نیک کمی تنوع به غذاهای خودد بدهیم و به جای جوجه کباب همیشگی این ساندویچ استیک لذیذ را برای خودمان تدارک ببینیم.

ادامه نوشته »

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید.. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.

ادامه نوشته »

نوشیدنی های سرد در هوای سرد

نوشیدنی و شربت

سرمای هوا را دیگر کاملا می‌توان احساس کرد. سرمایی که ناخودآگاه سبب می‌شود گرما برایمان عزیز و ارزشمند شود! برای همین است که در فصل سرما می‌رویم سراغ گرما. البته به شرطی که فوت‌و‌فن تهیه یک نوشیدنی گرم و مفید را بدانید.

ادامه نوشته »