خانه / آموزش آشپزی (صفحه 30)

فلافل خانگی

از شب قبل نخود را خیس کرده و تا هنگام مصرف چند بار آب آن را عوض کنید سویا را هم در ظرفی ریخته و روی آن آب گرم بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. سپس در آبکش ریخته و پس از شست وشو اجازه دهید آبش کشیده شود.

ادامه نوشته »

کیک پای سیب خانگی

منتخب وب: کیک پای سیب خانگی مواد لازم سیب دو عدد شکر یک لیوان سرخالی تخم مرغ سه عدد آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه شیر (من ماست زدم) یک سوم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر کره صد گرم وانیل نصف قاشق چای خوری طرز تهیه سیب ها …

ادامه نوشته »

رولت قهوه

آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.

ادامه نوشته »

ترامیسوی لیوانی

مخلوط پنیر خامه ای و خامه ترش رو توی لایه بعد اضافه کنید و به همین ترتیب لیوان رو پر کنید. برای آخر کار از خامه زده شد استفاده کنید و با کاکائو روی دسر رو تزئین کنید. و برای 1 ساعت توی یخچال قرار بدید.

ادامه نوشته »

مافین نوتلا

در مورد باتر میلک هم باید کمی توضیح بدم، باتر میلک به باقیمانده اون شیری که ازش کره میگیرن میگن در واقع بهش دوغ میگن، اما نه اون دوغی که ما کنار غذا استفاده میکنیم، خیلی رقیق هست که می تونید توی خونه هم درست کنید.

ادامه نوشته »