خانه / آموزش آشپزی (صفحه 30)

نان خامه ای با سس شکلات

مقادیری به اندازه یک قاشق از خمیر را برداشته و به صورت کروی فرم بدهید و با فاصله ٢/٥ سانتی متر از یکدیگر روی سینی فر بچینید. اگر می خواهید شیرینی ها ریز و مینیاتوری باشند از قاشق مرباخوری استفاده کنید.

ادامه نوشته »

کیک پای سیب خانگی

منتخب وب: کیک پای سیب خانگی مواد لازم سیب دو عدد شکر یک لیوان سرخالی تخم مرغ سه عدد آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه شیر (من ماست زدم) یک سوم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر کره صد گرم وانیل نصف قاشق چای خوری طرز تهیه سیب ها …

ادامه نوشته »

رولت قهوه

آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.

ادامه نوشته »

ترامیسوی لیوانی

مخلوط پنیر خامه ای و خامه ترش رو توی لایه بعد اضافه کنید و به همین ترتیب لیوان رو پر کنید. برای آخر کار از خامه زده شد استفاده کنید و با کاکائو روی دسر رو تزئین کنید. و برای 1 ساعت توی یخچال قرار بدید.

ادامه نوشته »

مافین نوتلا

در مورد باتر میلک هم باید کمی توضیح بدم، باتر میلک به باقیمانده اون شیری که ازش کره میگیرن میگن در واقع بهش دوغ میگن، اما نه اون دوغی که ما کنار غذا استفاده میکنیم، خیلی رقیق هست که می تونید توی خونه هم درست کنید.

ادامه نوشته »

زولبیا و بامیه

ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود 20 گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم

ادامه نوشته »

دسر بیسکوییتی پاییزی

در یک کاسه مناسب زرده ها و شکر را بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط شکر و زرده را داخل قابلمه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ادامه نوشته »