معماری
خانه / آموزش آشپزی (صفحه 30)

آموزش مرحله به مرحله تزیین روی طالبی+عکس

برای تزیین روی طالبی به یه عدد طالبی سایز متوسط با سطح یکدست و همینطور چاقو و ابزارهای مخصوص حکاکی احتیاج داریم. توجه داشته باشین که برای حکاکی و تزئین انواع میوه ها بهتره میوه شما تازه باشه و البته بیش از حد هم له نشده باشه.برای شروع حکاکی روی طالبی ابتدا سر طالبی رو با چاقو برش بدین و ازش جدا کنین.

ادامه نوشته »

شیرینی خانگی

با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتماً آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

ادامه نوشته »

روش تهیه‌ برشتوک نخودچی

برشتوک نخودچی مزه‌ای شبیه نان نخودچی دارد با این تفاوت که نیاز به پخت در فر ندارد و باید در یخچال قرار داده شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه برشتوک نخودچی آشنا می‌شوید.

ادامه نوشته »
قالب وردپرس