خانه / آموزش آشپزی (صفحه 31)

زولبیا و بامیه

ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود 20 گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم

ادامه نوشته »

دسر بیسکوییتی پاییزی

در یک کاسه مناسب زرده ها و شکر را بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط شکر و زرده را داخل قابلمه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ادامه نوشته »

ژله مارشمالو

پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله‌ها بسته شوند.

ادامه نوشته »

کیک کاراملی

برای تهیه خمیر چیز کیک ابتدا تمامی مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و چنگ می زنیم. مخلوط حاصل را در قالب کمربندی که از قبل کف آن سلفون کشیده ایم پهن کرده و فشرده می کنیم. سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

ادامه نوشته »

دسر شیرعسل

شیر عسلی، را با شیر داغ هم بزنید، بعد یک و نیم پیمانه آب سرد را با سه یا چهار قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین قاطی کنید روی بخار کتری گذاشته تا شفاف و روان شود حالا صد گرم خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و قاشق قاشق از مواد شیر عسلی بریزید

ادامه نوشته »