خانه / آموزش آشپزی (صفحه 31)

ژله رولی با مارشمالو

پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شفاف شود ، داخل قالب را سلفون بگذارید سپس ژله را داخل قالب بریزید.

ادامه نوشته »

ژله مارشمالو

پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله‌ها بسته شوند.

ادامه نوشته »

کیک کاراملی

برای تهیه خمیر چیز کیک ابتدا تمامی مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و چنگ می زنیم. مخلوط حاصل را در قالب کمربندی که از قبل کف آن سلفون کشیده ایم پهن کرده و فشرده می کنیم. سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

ادامه نوشته »

دسر شیرعسل

شیر عسلی، را با شیر داغ هم بزنید، بعد یک و نیم پیمانه آب سرد را با سه یا چهار قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین قاطی کنید روی بخار کتری گذاشته تا شفاف و روان شود حالا صد گرم خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و قاشق قاشق از مواد شیر عسلی بریزید

ادامه نوشته »

باسلوق ژله ای

شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.

ادامه نوشته »

پنکیک پنیری

مخلوط پنیر خامه ای را با خمیر مخلوط کرده و چند دقیقه ورز می دهیم پس از آن کره را ذوب کرده و بر روی خمیر می پاشیم و دوباره ورز می دهیم سپس ...

ادامه نوشته »

چیزکیک ایرلندی

این کیک را می ‌توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در این صورت وقتی مایه کیک آماده شد آن را در قالب ریخته و طبخ می ‌نمائیم.

ادامه نوشته »